Dezamăgit de întâlnirea cu parlamentarii de Gorj: Am asistat cum se ceartă între ei

Unul dintre liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia se arată extrem de dezamăgit după întâlnirea pe care a avut-o cu parlamentarii de Gorj. Discuțiile au avut loc pe baza proiectului privind reducerea vârstei de pensionare. Sindicalistul de la cariera Jilț, Ion Popescu, spune că a mers la discuții, însă a asistat minute bune la o dispută între parlamentarii PSD și deputatul PNL, Gheorghe Pecingină.

”Concluziile le știm cu toții. Brâncuși a avut o vorbă: V-am lăsat săraci și proști, vă găsesc și mai săraci, și mai proști. Ne-am dus la Prefectură să vedem cu se ceartă între ei, vorbesc de parlamentarii noștri, care nu au ajuns la un consens. Au avut loc de niște discuții mai aprinse între domnul deputat Pecingină și parlamentarii de la PSD. Domnul Pecingină argumenta faptul că, dacă s-ar aproba amendamentul, ar fi un impact mare financiar asupra companiei. Eu l-am întrebat ce impact economic a avut România, atunci când și-au aprobat pensiile speciale. Nu a avut răspuns la această întrebare”, a spus Ion Popescu, la Radio Infinit.

Sindicalistul a mai afirmat faptul că situația CE Oltenia a ajuns grea din cauza unor ”habarniști”. ”În Consiliul de Supraveghere fiecare își pune clientela politică. Înțeleg că sunt și nutriționiști pe acolo. De unde să știe un nutriționist ce înseamnă energie pe bază de cărbune”, a mai afirmat acesta.

Vizualizări: 3,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: