Demisie din conducerea FNME

Președintele Sindicatului “Energia” Rovinari, Constantin Mitrescu, a demisionat din postul de vicepreședinte al Federației Naționale Mine Energie. Acesta spune că a luat decizia de a demisiona din cauza lui Dumitru Pârvulescu, liderul federației.

Mitrescu este nemulțumit de atitudinea pe care o are Pârvulescu, mai ales în privința proiectului reducerii vârstei de pensionare. Sindicalistul mai acuză faptul că au fost făcute strategii fără ca el să fie întrebat. ”Din cauza comportamentului președintelui Pârvulescu. A început să facă strategii cu Căldărușe. Se duce la sediul federației cu el, face adrese, pe mine nu mă întreabă. Eu nu mai pot lucra cu Pârvulescu și cu unul care nu apără interesele oamenilor. Este împotriva acestuia proiect de lege privind reducerea vârstei de pensionare, mi se pare anormal. Eu nu mai pot lucra cu astfel de oameni. A devenit o trompetă politico-administrativă. Vorbește pe limba lor, a unora dintre politicieni”, a spus Mitrescu.

Petre Nica, fost lider al minerilor din Valea Jiului, le-a recomdandat liderilor din Gorj să nu se mai atace între ei în această perioadă dificilă, ci să aibă o acțiune comună.

Vizualizări: 3,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: