Dezinformarea lui Marciuc: Ciobotărică a angajat-o pe fiica lui Iovan

Liderul Federaţiei "Univers", Adrian Marciuc, s-a arătat deranjat de faptul că a apărut în spaţiul public informaţia că fiica vicepreşedintelui federaţiei, Eugen Iovan, a fost angajată în cadrul CE Oltenia, în ultima zi de mandat a lui Ciurel. „Din informaţiile pe care le am eu, şi-a angajat-o pe timpul domnului Ciobotărică. Acum, nu mă bag în aceste discuţii, dar din câte ştiu e angajată pe la Turceni. Dacă vreți can-can, faceți can-can", a declarat Adrian Marciuc, prim-vicepreședintele Federației Univers.
Hotărârea de Directorat a fost dată în 4 decembrie, chiar în ultima zi de mandat al lui Ciurel, moment în care Laurențiu Ciobotărică era doar director al Diviziei Financiare, dar hotărârea de Directorat este semnată doar de fostul manager, de directorul Diviziei Energetice și Diviziei Miniere, adică Aurel Medințu și Daniel Antonie.
Fiica sindicalistului Eugen Iovan a fost angajată în cadrul companiei pe un post de funcționar economic nivel 5 la Secția CFU Turceni. Marciuc a spus în nenumărate rânduri că dacă se impun concedieri colective la CE Oltenia primii care ar trebui să plece ar fi ultimii veniți în companie.

Galerie foto



Vizualizări: 4,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: