Deznodământ amânat pentru fostul primar din Săcelu

Instanţa de la Novaci nu a mai pronunţat miercuri sentinţa în dosarul de abuz în serviciu al fostului primar Ion Voica, deşi stabilise termen în acest sens pentru a anunţa verdictul. Magistraţii au decis ca să repună cauza pe rol pentru a schimba încadrarea juridică a faptelor, asta în condiţiile în care dosarul se află în judecată încă din 2014.

Instanţa de la Novaci a decis în trecut, tot după câteva amânări, condamnarea fostului edil, dar sentinţa a fost contestată şi Curtea de Apel Craiova a dispus rejudecarea dosarului. Din decembrie 2015, procesul se află pe rolul Judecătoriei Novaci, iar după zeci de termene fostul primar încă nu are parte de o sentinţă care să îi stabilească vinovăţia sau nevinovăţia la acuzaţiile ce îi sunt aduse de anchetatori.

Voica a fost trimis în judecată pentru modul în care şi-ar fi însuşit un teren din centrul comunei în dauna adevăratului proprietar, acuzaţiile la adresa sa curgând valuri în perioada în care a fost primar. El a susţinut mereu că este nevinovat, iar acum este în pragul de a afla dacă i-a convins de acest lucru şi pe magistraţi sau nu. (G.I.)

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: