DGASPC Gorj caută asistenți maternali

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj desfășoară, în perioada 22 septembrie -21 octombrie 2022, o campanie de recrutare și identificare a persoanelor care doresc să devină asistenți maternali profesioniști.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidați sunt următoarele: au în folosință o locuință care acoperă necesitățile de preparare a hranei, igienă, educație și odihnă ale utilizatorilor săi, iar camerele sunt suficiente pentru asigurarea intimității fiecărui membru, au studii medii (12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat), urmează cursurile de formare profesională organizate la sediul instituției.

DGASPC Gorj recrutează persoane disponibile pentru a primi în plasament minimum 2 copii, sex femeiesc/bărbătesc, cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, clinic sănătoși/ cu nevoie speciale, infectați HIV sau bolnavi SIDA.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul instituției din Mun. Târgu-Jiu, Str. Siretului, Nr.24, camera 42, acolo unde vor depune o cerere tip de evaluare a capacității lor, împreună cu alte documente necesare.

Pentru informații suplimentare privind procedura de obținere a atestatului de asistent maternal profesionist, persoanele interesate se vor adresa Serviciului pentru copilul aflat în plasament la asistent maternal profesionist din cadrul DGASPC Gorj. Telefon: 0353/805.766.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: