Sediul unei primării din Gorj, mutat în Centrul Cultural din localitate

O primărie din județul Gorj își mută temporar sediul în centrul cultural. Este vorba de primăria comunei Arcani care va funcționa în incinta Centrului Cultural al Văii Jaleșului”Profesor Grigore Pupăză”, până la finalizarea lucrărilor la vechiul sediu.


 Locația în care a funcționat primăria Arcani datează din anul 1945 și fiind o clădire foarte veche, în ciuda reparaților care s-au mai făcut de-a lungul anilor, se impunea o reabilitare capitală. 

Autoritățile locale din Arcani au reușit să obțină fonduri prin Compania Națională de Investiții, iar de săptămâna viitoare primăria se va transforma în șantier. ”Ne mutăm temporar activitatea în incinta Centrului Cultural al Văii Jaleșului până la finalizarea lucrărilor de reabilitare totală, modernizare, extindere și supraetajare a primăriei. Ordinul de începere a lucrărilor este dat cu data de 26 septembrie, iar până atunci trebuie să eliberăm locația.  Este o clădire veche, nu foarte degradată, dar necesită multe reparații pentru că trecerea anilor și-a pus amprenta”, a declarat primarul din Arcani, Dan Coiculescu.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 5., 3 milioane de lei.

Vizualizări: 1,691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: