Camere video de supraveghere montate în Defileul Jiului 

Mai multe camere de supraveghere video au fost montate în Defileul Jiului, pe traseul drumului național care străbate această zonă. Camerele au fost montate de către Administrația Parcului Național „Defileul Jiului“, pentru a-i prinde pe cei care aruncă deșeuri.

„Exact în același zone se depun în continuare deșeuri și e același dezastru. După o serie de acțiuni care au avut loc în ultimele luni, gunoaiele sunt la loc. Nu înțeleg acest comportament. Am montat câteva camere de supraveghere în zonă. Nu pot să locațiile, tocmai pentru a surprinde astfel de evenimente. Vor fi puse la dispoziția poliției, în cazul în care vor fi surprinse astfel de evenimente. Acestea se află în zona drumului național“, a spus Marin Șerban, director al Administrației Parcului Național „Defileul Jiului“. 

Marin Șerban a spus că proiectul trebuie extins: „Este imperios necesar să fie luate măsuri drastice, ceea ce înseamnă că trebuie implementat un proiect amplu, alături de restul instituțiilor, de montare de camere video în parcările de pe drumul național și în anumite zone din Defileul Jiului, cu un dispecerat propriu“.

Vizualizări: 2,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: