Dian Popescu: La Tismana, ALDE va pune viceprimar

Dian Popescu, președintele ALDE Gorj, nu s-a declarat surprins de demisia viceprimarului ALDE de la Tismana, Petre Remetea. Senatorul susține că Remetea l-ar fi anunțat în urmă cu o lună că își va da demisia pentru că nu poate face față și funcției, și afacerilor personale pe care le deține.

Senatorul Dian Popescu spune că la Tismana va fi tot primar ALDE și că PSD va trebui să respecte direcțiile de la centru. ”Domnul Remetea m-a anunțat de acum o lună că îşi va da demisia. Dânsul vine din mediul privat și a observat că și în administraţie şi în mediul privat nu se poate. Și-a dat demisia și va fi înlocuit de un consilier de-al nostru care va fi decis acolo, la Tismana, nu ne amestecăm. Ei vor decide cine va fi viceprimarul, împreună cu PSD, ALDE va pune viceprimar la Tismana. Domnul Remetea este și președintele ALDE Tismana, am vorbit cu el și va rămâne președinte și consilier local”, a spus Dian Popescu, președintele ALDE Gorj.
Întrebat dacă are temeri că PSD nu se va ține de cuvânt, Dian Popescu a spus că la Tismana nu are temeri, însă în alte localități, da. ”PSD va trebui să facă majoritatea cu ALDE, asta este și o direcție venită de la centru, unde se poate, majoritatea să se facă cu ALDE. Cred că PSD Tismana se va ține de cuvânt. Într-adevăr, PSD de foarte multe ori nu se ține de cuvânt, e un partid cu care discuți foarte greu. La Tismana nu am temeri, dar în alte părți s-a întâmplat”, a mai spus Dian Popescu, președintele ALDE Gorj.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: