Şedinţă la Târgu Jiu: Ţi-a angajat-o Cârciumaru pe nevastă-ta și acum faci gură aici?

Scandal ca la uşa cortului în sedinţa extraordinară a Consiliul Local Târgu Jiu de joi, 3 noiembrie. Consilierii locali şi-au aruncat vorbe ascuțite după ce Eduard Ladaru de la ALDE a reclamat social-democraților că au început ședința fără el, deși întârziase câteva minute. Discuțiile au degenerat în timpul ședinței, astfel încât consilierii și-au reproșat că și-au angajat rudele la primărie.

Eduard Lădaru, consilier din partea ALDE, le-a reclamat consilierilor social democrați că au profitat că nu este prezent și au început ședința fără el. Asta în condițiile în care ședința a început la orele 14, iar el a ajuns câteva minute mai târziu, împreună cu Marcel Romanescu de la PNL. "Dar nu ne așteptați și pe noi ca să începeți?", a spus Eduard Lădaru, cum a ajuns în sală. Atât i-a trebuit, să-și pună în cap consilierii social-democrați. "Păi, uită-te la ceas! Sunt obligat să te aștept pe tine? Cine ești tu să te aștept pe tine?", i-a spus răspicat social-democratul Cristian Toader Pasti, președinte de ședință.


"Puțin respect. Nici nu te-ai așezat bine la masă și ai început să țipi?!", a spus consilierul PSD Constantin Ștefan. "Cum se vede că nu sunt eu aici, cum se începe ședința", a spus enervat Eduard Lădaru.
Enervat că l-a apostrofat, Eduard Lădaru i-a repoșat consilierului Ștefan Constantin că și-a angajat soția la primărie. "Stai liniștit, ți-a angajat-o Cârciumaru pe nevastă-ta și acum faci gură aici?", i-a zis Lădaru.
Constantin Ștefan a explicat cum a ajuns soția sa angajat al primăriei. "Este o informație falsă. Soția mea a participat la concurs. Concursul a fost făcut public, a fost postat pe site timp de 15 zile. S-a prezentat la concurs și a luat concursul, fiind și singura candidată. Ocupă postul de agent ghid turism la Centrul de Informare Turistică Constantin Brâncuși", a spus Constantin Ștefan.
Supărat că au început ședința fără el, Eduard Lădaru s-a împotrivit la aproape toate proiectele de pe ordinea de zi. Lădaru s-a arătat revoltat și că la ședință nu a luat parte primarul Florin Cârciumaru, în condițiile în care era inițiatorul proiectelor de pe ordinea de zi. Secretarul județului, Grigore Jianu, i-a explicat că nu este necesar să fie primarul prezent la ședință pentru că a fost la cele de comisii. "Depășiți limita absurdului. Inițiatorul trebuie să se prezinte în fața comisiilor, nu în plen. Citiți regulamentul" i-a replicat secretarul municipiului.

Vizualizări: 14,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: