Se împrumută la bancă pentru campania electorală

Ion Ciocea, candidat independent la Senat, va lua bani din bancă pentru campania electorală. Acesta se va împrumuta 50.000 de lei, urmând să achite creditul în patru ani. Ciocea şi-a închiriat deja un sediu de campanie pe strada Victoria din Târgu Jiu, urmând ca în aceste zile să aducă mobilierul. Cât priveşte stafful de campanie, vrea ca tot Vili Pasăre, primarul de la Dragoteşti să se ocupe de organizare. Vili Pasăre este şeful de campanie şi al lui Ion Călinoiu, candidat independent la Camera Deputaţilor.


Ion Ciocea spune că va trebui să achite creditul de 50.000 de lei, până la sfârşitul mandatului. „Eu nu am bani ca alţii. Am vorbit să iau un credit de la o bancă din Târgu Cărbuneşti. Acum lucrez la întocmirea dosarului şi până pe 10 noiembrie voi intra în posesia banilor. Am cerut 50.000 de lei, ratele urmând să le plătesc în patru ani, pe perioada mandatului. Noi, ca primari, nu putem obţine un credit pe o perioadă mai mare, decât pe perioada mandatului”, a declarat Ion Ciocea, candidat independent la Senat.
Începând cu data de 9 noiembrie, Ciocea îşi va lua concediu de odihnă, urmând ca, până după alegerile parlamentare, viceprimarul comunei Bustuchin să exercite atribuţiile de primar. Deşi iniţial spunea că a intrat în cursă fără să aibă şanse, acum vrea să se răzbune pe Florin Cârciumaru, care împreună cu Liviu Dragnea l-a scos de pe listă. „Voi preda toate documentele viceprimarului, care va avea drept de semnătură. Deja mi-am pregătit un sediu de campanie, dar sunt bucuros că mergând pe stradă toată lumea mă victimizează şi îmi spune că, dacă o voi duce până la capăt, îi dau o palmă lui Florin Cârciumaru. Eu cred că, pentru modul în care a procedat cu listele electorale, alegătorii îl vor taxa pe Florin Cârciumaru, omul cu şapte feţe”, a precizat Ion Ciocea.
Candidat independent la funcţia de senator, Ciocea vrea ca tot Vili Păsăre, primarul comunei de Dragoteşti, să fie şi şeful său de campanie. „Dacă domnul Vili Pasăre ar vrea să mă ajute şi pe mine, eu sunt onorat. Luni voi discuta cu dumnealui şi cu ceilalţi primari. După discuţiile cu dumnealor îmi voi constitui şi stafful de campanie. Va trebui să merg prin fiecare localitate, să iau tineri cu mine şi să-mi prezint programul de campanie”, spune Ion Ciocea.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: