Dian Popescu propune azi demiterea lui Andrei, dar îl invită în PNL

Dian Popescu a declarat pentru postul Radio Infinit că va cere azi la demiterea prefectului județului Gorj, Liviu Andrei. Peneliștii gorjeni îl susțin pentru această funcție pe Octavian Lupulescu. Dian Popescu a mai menționat că Liviu Andrei va fi primit în PNL dacă va dori să facă parte din această formațiune politică.

Reporter: Prefectul Liviu Andrei rămâne în funcție?

Dian Popescu: Voi cere schimbarea chiar de mâine (n.r. azi). Voi cere schimbarea politică de la București pentru că nu accept ca un prefect care a stat patru ani și a guvernat cu PDL-ul să conducă, mai ales că este un post care și-l asumă PNL-ul.

Rep.: Cum și-l asumă PNL-ul?

D.P.: PNL-ul va numi prefectul în Gorj. Nu mi-l asum pe Liviu Andrei. Este exclus. Îl propunem pe domnul Octavian Lupulescu. Este unica propunere a PNL, votată în unanimitate în Biroul Politic. Este o chestiune de timp.

Rep.: O să îl primiți pe domnul Andrei în PNL?

D.P.: Dacă îți dorește vom analiza cererea și îl vom primi.

Rep.: V-a spus ceva?

D.P.: Nu, am spus că dacă își dorește vom analiza, astea sunt discuții de birou și dacă biroul hotărăște îl vom primi fără niciun fel de problemă.

Rep.: Va primi vreo funcție de conducere la vreo instituție?

D.P.: Da, merită o funcție de conducere la o instituție un om care a fost inspector școlar general la Inspectoratul Școlar și care a fost prefect. Merită o funcție de conducere pentru că atunci când treci prin asemenea funcții de conducere opt ani, zece ani sunt sigur că te pricepi să o faci destul de bine și nu a condus atât de rău Liviu Andrei aceste instituții.

Rep.: Dar unde o să fie, tot la Inspectoratul Școlar?

D.P.: Nu știu, am spus că nu sunt de acord ca acești oameni să rămână și să nu aibă un suport, un serviciu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: