Dian Popescu: Voi avea o discuţie cu Blaga

Senatorul Dian Popescu anunţă că „la momentul potrivit“ va avea o discuţie cu Vasile Blaga, unul dintre liderii noului PNL la nivel naţional, despre conflictul de la Gorj. Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat că potrivit statutului, Dian Popescu este suspendat de drept din partid după condamnarea la 5 luni cu suspendare. Dian Popescu a răspuns cu afirmaţia că „Dan Vîlceanu are o dorinţă de putere“ şi că fuziunea dintre cele două partide va fi pe poziţii corecte, „în funcţie de puterea fiecărui partid“. „PDL era un partid de 9-10%, asta era puterea lor şi s-au lipit de noi“, a declarat Dian Popescu la radio.

La Gorj, la alegerile europarlamentare, cele după ruperea de USL şi fuziunea celor două formaţiuni, rezultatele nu au fost cele mai bun. PDL a obţinut 11, 83% iar PNL 13,73%, asta în condiţiile în care fiecare lider declara ca obiectiv 25%. 

Disputa dintre Vîlceanu şi Popescu este din campania electorală, senatorul nefiind implicat în campania electorală pentru Klaus Iohannis, dar punctul culminant a fost convocarea de către fostul PDL a unei şedinţe reunite de Birou Permanent Judeţean Gorj.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: