Dică explică noul eșec al pandurilor: “Greșeli copilărești”

Pandurii Târgu Jiu a pierdut fără drept de apel vineri, la Motru, meciul cu liderul Ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi. Echipa lui Adrian Bogoi a fost învinsă cu 3-0 şi rămâne pe ultimul loc în clasament. Directorul sportiv al echipei, Emil Dică, este supărat pe jucători, chiar dacă îi înțelege prin prisma faptului că nu au fost plătiți.

Golurile au fost marcate de doi foşti jucători de la Pandurii, Valentin Munteanu (min. 15) şi Valentin Alexandru (min. 39 şi 67).

Emil Dică, directorul sportiv al echipei Pandurii Târgu Jiu, a vorbit la Sport Total FM despre înfrângere, dar și despre problemele existente în cadrul clubului. „Mă așteptam la mai mult. Dacă până acum am putut să felicit jucătorii și antrenorii pentru atitudine, la acest meci, acest lucru a lăsat de dorit. Au fost greșeli copilărești și asta a dus la scorul rușinos. Clubul trece printr-o situație dificilă. Eu îmi doresc foarte mult să ajut această echipă, de asta am și venit la Târgu Jiu, dar nu pot singur. Dacă nu voi fi sprijinit de cei din club, va fi foarte greu. Sunt probleme în continuare, jucători neplătiți, dar asta nu scuză prestația lor”, a declarat Emil Dică, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Dică rămâne convins de faptul că Pandurii va rămâne în liga secundă. “Eu sunt convins că vom reuși să rămânem în Liga a II-a, cu toate că ne descurcăm greu din punct de vedere financiar. Vor urma niște meciuri cu echipele care sunt cu noi în lupta pentru evitarea retrogradării. Sunt convins că jucătorii vor conștientiza importanța acestor meciuri și se vor mobiliza”, a mai spus directorul sportiv.

Pandurii urmează să joace la Motru restanţa cu CS Baloteşti, pe 12 aprilie. Pe 14 aprilie, gorjenii ar fi trebuit să se deplaseze la Satu Mare, dar meciul cu Olimpia nu se va mai disputa, deoarece echipa s-a desfiinţat în pauza competiţională de iarnă. Meciul va fi câştigat de Pandurii cu 3-0.

Vizualizări: 841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: