Învinşi de lider

După trei deplasări consecutive, în care n-a reuşit să ia niciun punct, Pandurii Târgu Jiu a pierdut fără drept de apel, la Motru, meciul cu liderul Ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi. Echipa lui Adrian Bogoi a fost învinsă cu 3-0 şi rămâne pe ultimul loc în clasament. Golurile au fost marcate de doi foşti jucători de la Pandurii, Valentin Munteanu (min. 15) şi Valentin Alexandru (min. 39 şi 67).

Căpitanul pandurilor, Cristian Munteanu, a suferit o accidentare urâtă în prima parte a jocului. Portarul gorjenilor, Moga, l-a lovit în faţă în momentul în care a boxat mingea centrată dintr-un corner de pe stânga. Munteanu a rămas inert pe gazon şi a avut nevoie de intervenţia urgentă a medicilor. El a fost scos de pe gazon cu un guler cervical, după 5 minute în care a stat întins pe teren. Medicii de pe ambulanţă au vrut să-l transporte la spital, dar fotbalistul şi-a revenit. 

După pauză, gorjenii au reclamat un penalti, la o cădere în careu a lui Tudoran, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Pandurii a rămas cu 24 de puncte după acest meci şi cade pe ultimul loc, exceptând Olimpia Satu Mare, retrasă din campionat.

Pandurii urmează să mai joace la Motru restanţa cu CS Baloteşti, pe 12 aprilie. Pe 14 aprilie, gorjenii ar fi trebuit să se deplaseze la Satu Mare, dar meciul cu Olimpia nu se va mai disputa, deoarece echipa s-a desfiinţat în pauza competiţională de iarnă. Meciul va fi câştigat de Pandurii cu 3-0.

Galerie foto


Vizualizări: 2,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: