Mergea: Pornim favoriţi

Tenismanul gorjean Florin Mergea a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa de Cupa Davis a României porneşte ca favorită în meciul cu Marocul, dar că există jucători periculoşi la formaţia adversă. „Pornim favoriţi, dar au jucători foarte buni şi periculoşi şi cred că ar trebui să fim atenţi. Dar, în acelaşi timp, avem o echipă puternică şi sperăm că după prima zi vom avea două puncte. E o întâlnire mai grea decât cea cu Luxemburg şi un pas înainte pe care sper să-l facem cât mai repede”, a spus Florin Mergea.
La rândul său, căpitanul nejucător Gabriel Trifu a spus că echipa Marocului e una periculoasă şi şi-a exprimat speranţa să fie cât mai mulţi spectatori alături de jucători, deşi se joacă de Paşti.
Horia Tecău, alături de care Mergea face de obicei pereche la dublu în Cupa Davis, nu va putea evolua în meciul cu Marocul, după cum a precizat pe Facebook, din cauza unei accidentări. Echipele României şi Marocului se vor întâlni, sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. (A.A.)

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: