DIICOT, pe urmele usturoiului şi al mentei

Din această vară, şi în România vor intra în funcţiune prevederile Codexului alimentar la care au aderat până acum 165 de ţări din lume. Codexul este o sumă de principii care va guverna şi deja guvernează un mod globalist modul în care ne hrănim. El a fost „adoptat” de organizaţia Mondială a Sănătăţii şi FAO susţinut financiar prin lobby de companii multinaţionale farmaceutice şi nu numai. Un puternic susţinător al acestui cod după care va trebui să ne hrănim de acum încolo este o mare companie farmaceutică, IG Farben AG care în perioada celui de-al doilea război mondial a produs medicamente pentru nazişti, dar care şi-a spălat imaginea prin sfânta instituţie a lobby-ului care i-a permis alocarea unor sume fabuloase către tot felul de decidenţi ai lumii pentru a fi de acord cu propunerile ei.

Printre alte prevederi pe care în urmă cu doi ani parlamentarii români le-au adoptat cu o majoritate covârşitoare se numără şi transformarea ordonanţei  43/2007 în lege pentru introducerea deliberată în mediu a organismelor modificate genetic. Acesta a fost primul pas spre un dezastru greu de prefigurat. Cartelurile farmaceutice în frunte cu Monsanto nici măcar n-au trebuit să cheltuiască prea mult în România pentru a obţine această lege, pentru că la noi foamea şi oportunismul sunt arhicunoscute. Sunt din ce în ce mai dese vocile care ne anunţă că următoarea criză va fi una alimentară. S-a înmulţit prea mult populaţia globului şi nu ne mai ajunge mâncarea. Specialiştii spun că prevederile codului printre care şi dispariţia etichetării alimentelor modificate genetic precum şi reducerea numărului de substanţe declarate cancerigene de la 12 la 7 precum şi distrugerea nutrienţilor naturali vor duce către o micşorare a populaţiei globului cu cel puţin 3 miliarde de oameni în următorii 30 de ani.  Dispariţia acestora s-ar datora scăderii imunităţii precum şi a contractării bolilor necruţătoare.

Dacă ar fi să mă iau după varianta apocaliptică care spune că una dintre urmările alimentaţiei după Codex ar fi efeminarea bărbaţilor prin scăderea testosteronului ca urmare a distrugerii nutrienţilor şi a consumului de plante modificate genetic precum şi a cărnii din animale hrănite cu hormoni de creştere ar trebui să vizualizez o lume sinistră în care diferenţele dintre bărbat şi femeie nu s-ar mai putea face decât prin…. analize de laborator. Sinistru mi se pare să acceptăm că usturoiul şi menta vor fi încadrate ca droguri de categoria 3 şi vor fi administrate cu pipeta după sfatul medicului. Mă întreb dacă structurilor specializate ale statului nu vor trebui să-şi şcolarizeze specialişti care să depisteze consumul de usturoi sau ceai de mentă considerate droguri… Ar fi amuzant, dar în acelaşi timp sinistru să citim în presă că mascaţii au descoperit o cultură ilegală de usturoi la baba Mariţa în grădină, pe care au reţinut-o şi pentru care se cere arestarea preventivă a cultivatoarei care n-a auzit în viaţa ei de Codex. În aceste condiţii Mariţa poate fi considerată un pericol social numai dacă a dat şi vecinilor din usturoi. Dacă l-a cultivat pentru consumul propriu şi are şi recomandarea medicului precum că usturoiul îi scade colesterolul nu va trebui să se opereze pe cod deschis ca să scape de arest preventiv!

Vizualizări: 270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: