Directoarea de la APM face gimnastică în fiecare dimineaţă

Directorul interimar al Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj, Elisabeta Juveloiu, este o femeie cu un optimism rar întâlnit căreia îi place foarte mult să gătească şi să facă treabă în gospodărie. Mărturiseşte că nu i-a fost deloc greu să coordoneze o echipă de oameni pentru că are o experienţă de 20 de ani în spate în instituţie şi îşi cunoaşte foarte bine colegii. Cu cei doi copii departe de Târgu Jiu, directoarea de la APM îşi găseşte liniştea acasă unde are în grijă şi pisici şi câini, dar şi păsări.

Elisabeta Juveloiu a început să lucreze în cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj în urmă cu 20 de ani. A început ca inspector de specialitate, după care a devenit consilier, iar din 2005 a fost şef de serviciu pe implementare politici mediu. În mai 2010 a fost numită director interimar. „Sunt absolventă a două facultăţii, facultatea tehnică de inginerie şi facultatea de drept la Bucureşti. În prezent sunt în ultimul an de doctorat pe specialitatea Biodiversitate. Sunt o persoană activă care şi-a făcut întotdeauna timp şi pentru serviciu şi pentru familie”, a declarat Elisabeta Juveloiu. Mărturiseşte că cel mai mare dar al ei este acela de a şti să piardă şi de a se bucura de orice lucru.

Lucrează goblenuri

„Sunt un om care nu îşi doreşte foarte multe, am un optimism rar întâlnit, sunt convinsă că orice lucru are rezolvare şi că este o încercare de la Dumnezeu pe care trebuie să o depăşim. Am şi eu tabieturile mele, la şase fix sunt în picioare, fac gimnastică iar acum îmi beau cafeaua sub brad”, a declarat Elisabeta Juveloiu.

În timpul liber, directoarea de la APM ascultă muzica timpului ei, face goblenuri sau are grijă de gospodărie. „La mine acasă sunt şi bucătăreasă, şi menajeră, stau la curte, cresc păsări, pisici şi câini. Lucrez goblenuri, e cea mai mare relaxare a mea. Îmi place să călătoresc, am văzut multe ţări cu familia mea. Cel mai mult mi-a plăcut în SUA şi în Germania pentru că acolo oamenii sunt aşa cum mi-ar plăcea mie să fie, mai disciplinaţi”, a declarat Elisabeta Juveloiu. Mărturiseşte că cele mai grele momente ale vieţii ei au fost acelea când şi-a pierdut tatăl şi un frate, dar şi când a murit tatăl băiatului ei. „Am găsit puterea să trec peste şi să fac lucrurile cu mai multă dăruire. Nu au fost momente uşoare dar le-am luat ca pe nişte încercări de la Dumnezeu”, a declarat directoarea de la APM Gorj.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: