Directoarea de la Casa de Pensii îşi învaţă nepoţelul să trăiască eco

Lucrează în cadrul Casei Judeţene de Pensii Gorj de mai bine de 33 de ani timp în care a căutat mereu să se perfecţioneze astfel încât să fie în pas cu schimbările. Rodica Ghimiş a învăţat că trebuie să respecte oamenii cu care intră în contact şi să le găsească mereu o rezolvare la problemele cu care se confruntă.

Directoarea Casei de Pensii Gorj se bucură în fiecare zi de familie având şi un nepoţel căruia îi dedică tot timpul liber.

Cu peste 30 de ani de experienţă în sistemul de pensii, Rodica Ghimiş a urmat de-a lungul timpului cinci cursuri de perfecţionare, majoritatea în cadrul Institutului Naţional de Administraţie. Nu i-a fost deloc uşor, dar a reuşit să ţină pasul şi să conducă o instituţie cu responsabilitate. „Nu este uşor să fii în fruntea unei instituţii în care în fiecare zi ai de-a face cu oameni. Este foarte mult de muncă, multă responsabilitate dar am reuşit, zic eu, să fac lucrurile aşa cum trebuie şi pentru că am avut parte de o echipă care a ştiut care îmi sunt aşteptările. Îmi place să lucrez cu oamenii, să fiu mereu în contact cu ei şi să găsesc soluţii satisfăcătoare pentru nevoile şi aşteptările lor”, a declarat Rodica Ghimiş.

Născută la Scoarţa, directoarea Casei de Pensii Gorj nu a uitat nicicând cum este viaţa la ţară şi deşi locuieşte în Târgu Jiu are şi o gospodărie în mediul rural unde se relaxează sau are grijă de marea ei pasiune, florile. „Pe timpul meu se învăţau de toate aşa că ştiu să şi calc, să cos, să tricotez, îmi place foarte mult să gătesc. Ştiu să dau şi cu sapa, am propria mea grădină de zarzavaturi la ţară, dar cel mai mult am grijă de florile mele”, a declarat Rodica Ghimiş.

Cea mai mare bucurie însă a acesteia este de departe nepotul său în vârstă de trei anişori căruia îi dedică tot timpul liber şi pe care îl învaţă de pe acum să trăiască sănătos. „Am un nepoţel de trei anişori şi îmi doresc foarte mult şi o nepoţică. Cu el îmi petrec majoritatea timpului, şi eu şi soţul meu. Îmi place să am grijă de el, să-l plimb, să mă joc cu el. Îl învăţ să trăiască sănătos, eco, mâncăm legume numai din grădina mea de zarzavaturi”, a declarat Rodica Ghimiş.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: