Vicele din Turcineşti, preşedintele Clubului Investitorilor Gorj

Reprezentanţii Clubului Investitorilor din România, oamenii de afaceri din ţară şi de peste hotare s-au întâlnit vineri cu autorităţile locale şi judeţene. Scopul întrunirii a fost acela de a înfiinţa la Târgu Jiu o filială a clubului care să se ocupe de atragerea de investitori străini în judeţul Gorj. Dumitru Modrea, viceprimarul comunei Turcineşti, a fost desemnat preşedintele Clubului Investitorilor, Filiala Gorj.

Zeci de oamenii de afaceri români şi străini s-au întâlnit vineri cu autorităţile locale şi judeţene în cadrul simpozionului cu tema “Dezvoltarea afacerilor în judeţul Gorj cu sprijinul instituţiilor financiar-bancare, accesarea de fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. Oportunităţi de afaceri pe fondul crizei actuale”. Sala Maură a Prefecturii a devenit neîncăpătoare pentru afaceriştii veniţi din Bucureşti, Alba, Argeş, Arad, Bihor, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Timiş, Vâlcea, Brăila, Olt, Iaşi şi Buzău, precum şi din China, Franţa şi Austria.

Scopul întâlnirii a fost acela de a înfiinţa, la Târgu Jiu, Clubul Investitorilor, Filiala Gorj. Rolul clubului este acela de a atrage investitori străini şi de a-i încuraja pe cei autohtoni. “Vrem să înfiinţăm un club şi să alegem un colectiv care să primească investitorii străini. Reprezentanţe ale clubului vor funcţiona şi în SUA, Canada, Tokio, Mannila, Beijing, unde deja am demarat formalităţile de înfiinţare a lor”, a declarat Vasile Dumbravă, preşedintele Clubului Investitorilor din România.

Filiala Gorj a clubului va fi condusă de către Dumitru Modrea, viceprimarul comunei Turcineşti. “Din Clubul Investitorilor fac parte peste 800 de investitori români şi străini, oameni de afaceri, demnitari şi înalţi funcţionari, animaţi de spirit întreprinzător şi de hotărâre pentru dezvoltarea afacerilor în ţara noastră”, a mai precizat Vasile Dumbravă.

Autorităţile locale şi judeţene au primit diplome de excelenţă din partea organizatorilor pentru faptul că au sprijinit desfăşurarea simpozionului.

Pat culisant şi bar cu lift, în holul Prefecturii

Un dulap cu pat culisant şi un bar cu lift au fost expuse vineri în holul Prefecturii de către o firmă de sisteme mobiliere din Braşov. Reprezentanţii societăţii, care ştiau de întâlnirea dintre oamenii de afaceri şi investitori, speră să-şi găsească parteneri de afaceri în judeţul nostru. “Ne-am prezentat ofertele noastre în cadrul întâlnirii dintre oamenii de afaceri şi investitori deoarece vrem să ne lansăm şi pe piaţa din Gorj. Am vândut câteva produse unor firme din judeţ, iar în cazul în vom mai avea solicitări vom înfiinţa un punct de lucru aici. Atât patul care iese din dulap cât şi barul cu lift sunt  accesorii mobiliere care ocupă foarte puţin spaţiu”, a declarat Paul Preda, reprezentant de vânzări. Preţul unui dulap cu pat culisant porneşte de la 1500 de euro, însă diferă în funcţia de mărime şi culoare. În barul care presupune un sistem de ridicare a televizorului este încorporat şi un frigider cu mai multe compartimente. Preţul acestuia este de circa 1000 de euro, fără a include televizorul.  

Galerie foto


Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: