Director: A venit cu ploşniţa în secretariat

Consilierii locali din Motru au aprobat joi programul de deratizare pentru blocul C7, care este plin de ploşniţe. Aceştia se aşteaptă ca oamenii să pună probleme, pentru că trebuie să plece din casele lor o săptămână, substanţa fiind foarte toxică. Tudor Dobrică, directorul Direcţiei Publice Motru, a spus că situaţia este foarte gravă. „Azi a venit cineva în secretariatul Direcţiei Publice, care locuieşte acolo, şi avea ploşniţa pe mânecă. Vă daţi seama că, dacă nu tratăm problema serios, aceasta poate deveni extrem de gravă”, a spus Dobrică în şedinţa de consiliu.

Dobrică a declarat că Direcţia Publică Motru nu are autorizaţie pentru deratizări de gradul I, aşa că va trebui căutată o firmă specializată. „Vom încerca în cel mai scurt timp să găsim o firmă, să facem încredinţare directă”, a spus Dobrică.

Mai mulţi consilieri locali au spus că se aşteaptă la probleme din partea locatarilor. „Trebuie sprijinul Poliţiei Locale, pentru că se va găsi câte unul că vrea să intre că are nevoie de nu ştiu ce obiect din casă”, a spus un consilier. Sesizarea cu privire la ploşniţe a venit de la o locatară încă din luna aprilie. Aceasta a spus că ea şi-a rezolvat pentru moment problema, dar pentru asta a trebuit să arunce mobila, parchetul şi alte obiecte din casă. (A.A.)

Vizualizări: 3,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: