Director de școală: Ne pregătim în paralel și pentru online

Elevii se vor întoarce la școală, luni, 8 februarie 2021, după o lungă perioadă în care au stat acasă și a fost necesar să învețe online. Chiar dacă s-a anunțat că ușile unităților de învățământ se vor deschide, există posibilitatea ca anumiți elevi să nu revină fizic în bănci, ci să învețe tot în sistem online.

Echipamentul folosit pentru școala online nu va fi scos din sălile de clasă, tocmai pentru că vor exista cazuri în care anumiți părinți nu își vor lăsa micuții la școală, începând de luni. În acest caz, profesorii trebuie să țină orele și cu aceștia până când vor reveni alături de colegii lor în clase.

”Noi suntem pregătiți. Ne pregătim și pentru online în paralel. Există posibilitatea să avem situații în care copiii nu vor putea participa fizic, iar atunci trebuie să facem cursuri și online. Poate sunt și părinți care nu vor să îi trimită la școală de luni. Astfel, echipamentul folosit pentru școala online va rămâne în sălile de clasă”, a spus directoarea unei școli din Motru, Videscu Carmen.

Vizualizări: 7,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: