Refuză să intre la ore dacă nu sunt vaccinați

Mai mulți profesori din Gorj amenință că nu vor intra în sălile de clasă începând de luni, în cazul în care nu vor fi vaccinați împotriva Covid-19. Acest lucru îl susține Constantin Huică, liderul Federației Sindicatelor Libere din Învățământ Gorj. Huică spune că sunt cadre didactice care suferă de anumite boli și se tem pentru sănătatea lor.

Mulți profesori nu au ajuns să își administreze doza de imunizare împotriva coronavirusului, chiar dacă au avut prioritate, spune Huică. ”Profesorii vor să se întoarcă la școală, dar în condiții de siguranță. Cred că și părinții vor același lucru. Noi am solicitat pentru siguranța copiilor să fie testați dacă sunt sănătoși, tocmai pentru a nu ne trezi ca umplem toate școlile. Profesorii au solicitat să fie vaccinați, lucru care nu s-a întâmplat la toți. Mai mult, sunt profesori care nu vor intra la cursuri fără vaccin, deci vor rămâne în online. Sunt cadre didactice suferinde de anumite boli și nici acestea nu vor intra la cursuri”, a spus Constantin Huică, la Radio Infinit.

Tot liderul FSLI Gorj spune că există părinți care refuză să își trimită micuții la școală: ”Sunt părinți care refuză să își trimită copiii la școală. Trebuia să înceapă pregătirea școlilor mai demult. Cred că vom avea probleme la două săptămâni de la deschidere”.

Vizualizări: 2,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: