Director: Fără PSD, într-un an Minprest-ul nu va mai exista

Directorul general al Minprest Serv Rovinari, Gabriel Giorgi, crede că societatea pe care o conduce nu va supraviețui fără PSD la guvernare. “Dacă Partidul Social Democrat va dispărea de la guvernare, de fapt, în acest moment nu mai e la guvernare, dar dacă nu va fi un rezultat pe măsură la alegerile prezidențiale, din punctul meu de vedere într-un an Minprest-ul nu va mai exista”, a spus Giorgi la Radio Infinit.

Minprest este o societate cu peste 1.100 de salariați care prestează servicii în carierele miniere și în termocentrale și care este deținută de Complexul Energetic Oltenia. Giorgi este director al societății și vicepreședinte al PSD Târgu Jiu.

Societatea Minprest a avut un an dificil, mai ales în prima parte, ca urmare a problemelor de la Complexul Energetic Oltenia. Acum nu mai sunt întârzieri în plata salariilor sau a taxelor la stat, a mai comunicat directorul Minprest.

Giorgi nu a legat însă posibila dispariție e Minprest de problemele de la CE Oltenia, ci de faptul că liberalii au societățile lor cu care vor presta servicii pentru compania energetică. (A.A.)

Vizualizări: 3,425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: