Director nou la APIA Gorj

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Gorj are un nou director executiv adjunct. Este vorba despre Petre Ecobici, actual salariat al instituţiei pe funcţia de consilier superior în cadrul Serviciului Economic.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Gorj are în organigramă două posturi de director executiv adjunct, unul fiind ocupat de Mihai Versin, iar pentru celălalt s-a organizat concurs luna trecută. S-a înscris un singur candidat, Gheorghe Gârjoabă, consilier superior în instituţie, însă a picat proba scrisă. „A fost un singur candidat, dar nu a luat proba scrisă şi în aceste condiţii nu s-a mai ţinut nici interviul. Prin urmare a fost nominalizată o altă persoană să ocupe acest post de director adjunct. Cel care a fost numit în acest post este Petre Ecobici, consilier superior în cadrul instituţiei”, a declarat Mihai Versin, director executiv adjunct la APIA Gorj.

În termen de şase luni, cât Ecobici va asigura interimatul, instituţia trebuie să organizeze un nou concurs. „Cel mai probabil o să se organizeze un alt concurs, avem termen şase luni să organizăm un nou concurs în vederea adjudecării postului, între timp rămâne ocupat de Petre Ecobici”, a mai spus Mihai Versin, director adjunct.

Vizualizări: 4,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: