Directorii CE Oltenia, dezbateri în cariere. Ce discută!

Oficialii Complexului Energetic Oltenia (CEO) participă, în aceste zile, la mai multe întâlniri în carierele miniere din companie. La aceste discuții vin și șefii de sectoare. Administraţia va discuta despre forța de muncă, investiții, condițiile de muncă din cariere și achiziţia de terenuri pentru că se confruntă cu o lipsă a frontului de lucru.

Primele întâlniri au avut loc deja la Roșiuța. Urmează să fie dezbateri la Jilț și Rovinari. „Conducerea CEO a demarat o serie de consultări la nivelul unităților miniere pe mai multe teme. În ceea ce privește condițiile de muncă, investiții, achiziția de terenuri pentru că, după cum știți, sunt ceva probleme la acest capitol. Întâlnirile au loc cu șefii de sectoare. Am început cu o întâlnire la Cariera Roșiuța. Vom continua pe zona Jilț, pe zona Rovinari. Apreciem ca, în jurul datei de 15 august, să finalizăm acest periplu prin toate subunitățile în așa fel încât conducerea să îşi facă o imaginie luând contact cu șefii de sectoare”, a explicat Ion Rușeț, şeful Departamentului Relaţii de Muncă și cu Comunitatea, din cadrul CEO.

Pretenţii exagerate

Ruşeţ admite că sunt probleme cu frontul de lucru, fapt ce înseamnă stoc mai mic de cărbune. Cu toate acestea, speră să se găsească soluţii şi să convingă proprietarii de terenuri să cadă la o învoială cu oficialii companiei. „Situaţia nerealizării exproprierilor creează anumite dificultăţi pe care tehnologii le vor analiza și cred că le vor rezolva. În ceea ce priveşte achiziţia de terenuri, sunt ceva dificultăţi în negocierile cu proprietarii. Uneori, zic eu, sunt pretenţii exagerate”, a mai declarat Rușeț.

Vizualizări: 3,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: