Directorii de şcoli din Gorj, chemaţi la instruire

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj a convocat toţi directorii unităţilor de învăţământ la şedinţă pentru a-i instrui cu privire la desfăşurarea examenelor naţionale din vară. Cu acest prilej, a fost abordat şi subiectul privind închiderea anumitor unităţi de învăţământ.

Zeci de directori şi directori adjuncţi s-au strâns miercuri în amfiteatrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu pentru a discuta cu reprezentanţii ISJ Gorj despre pregătirea examenelor naţionale şi a competenţelor digitale, având în vedere că unele unităţi de învăţământ din mediul rural nu au dotările necesare. „Am discutat despre toate documentele care reglementează înscrierea în învăţământul profesional pentru anul şcolar viitor. Am vorbit totodată de pregătirea examenelor naţionale deoarece în această săptămână se desfăşoară înscrierea candidaţilor pentru Bacalaureat 2017, sesiunea iunie-iulie”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Tot în cadrul întâlnirii s-a discutat şi despre organizarea concursului judeţean „Prietenul Pompierilor”, concurs ce se va desfăşura la Liceul Tehnologic Baia de Fier, etapa judeţeană.

Cât despre unităţile de învăţământ care vor fi închise în anul şcolar 2017-2018, reprezentanţii ISJ Gorj spun că nu au o situaţie clară la acest moment, însă că ar fi în discuţie 19 astfel de cazuri.

Vizualizări: 2,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: