Directorii din minerit, candidaţi la primăria Motru

Partidul Democrat Liberal şi-a pregătit patru candidaţi pentru Primăria Motru! Este vorba de directorul carierei Roşiuţa, Florentin Gheorghescu, directorul carierei Lupoaia Sorin Iovan, consilierul local Ion Sanda şi chiar deputatul Severus Militaru. Sondajele pentru a stabili candidatul cel mai bine cotat nu au fost finalizate, rezultatul fiind făcut public săptămâna viitoare.

Partidul Democrat liberal scoate în faţă candidaţi cunoscuţi mai mult prin activitatea minieră şi nu ca politicieni şi este vorba aici de cei doi directori de cariere, Florentin Gheorghescu şi Sorin Iovan. Deputatul Severus Militaru este încrezător şi spune că ar avea o şansă în faţa actualului primar Dorin Hanu, dacă cel care va ieşi cel mai bine în sondaje ar începe în această perioadă preelectorală să facă şi politică. „Vom vedea ce popularitate şi trend de creştere au fiecare, după care trebuie să înceapă să facă şi un pic de politică în perioada de până la alegeri. Trebuie să spună oamenilor ce s-a făcut şi ce nu s-a făcut până acum şi ce au ei de gând să facă”, a declarat deputatul Severus Militaru.

“Îmi doresc să duc la capăt mandatul de parlamentar”

Pe listele de sondare apare şi numele deputatului Militaru care spune că nu prea îşi doreşte să candideze pentru primărie, iar argumentul este că a mai candidat la primăria Motru şi a ieşit pe locul trei. “Nu îmi doresc să candidez pentru că am de dus la capăt un mandat de parlamentar. În al doilea rând nu se impune o candidatură a mea deoarece am mai candidat şi am ieşit pe locul 3. Este o regulă în politică  şi spune că nu e bine să fii veşnic candidat”, a mai spus Militaru.

“Cred că aş avea şanse la primărie, dar mai întâi aşteptăm rezultatul sondajului să vedem pe ce loc am ieşit şi cine este cel mai bine cotat. Din acest motiv nu vreau să fac prea multe declaraţii”

Florentin Gheorghescu, director cariera Roşiuţa

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: