Fugaru a spus că demisionează, dar s-a răzgândit

Preşedintele PDL Cărbuneşti, Ion Fugaru, a reuşit să păstreze atenţia asupra sa ba cu o grevă de câteva ore, ba cu declaraţii belicoase. Ultima ispravă este demisia anunţară ieri la Radio Infinit, când a povestit cât de sătul şi nemulţumit este de clasa politică din Gorj, motiv pentru care se retrage. După câteva ore, Fugaru a intrat în direct la Ştirile Gorj Tv unde a lămurit povestea. Se retrage în sensul că nu va mai face declaraţii politice.

După ce le-a făcut pe plac ziariştilor pentru că le-a dat un subiect şi i-a băgat în sperieţi pe unii colegi de partid, Fugaru se răzgândeşte şi spune că n-a înţeles presa bine. Cert este că Fugaru şi-a pus la încercare colegii de partid. Măcar şi-a aflat prietenii.

Numele prefectului Andrei, adus în discuţie

Anunţul făcut de Ion Fugaru, cum că va demisiona, vine la o zi după ce a făcut greva foamei. Acesta părea că şi-a rezolvat problemele, atât cu Viorel Salvador Caragea, şeful poliţiei din Gorj, cât şi prefectul Liviu Andrei. Vicepreşedintele PDL Gorj, Nicolae Daviţoiu, îşi dă cu părerea despre demisia lui Fugaru, fără să ştie că se va răzgândi peste câteva ore. „Chiar întâlnirea de ieri cu prefectul Liviu Andrei ar putea fi o variantă a gestului făcut de Ion Fugaru, este de părere acesta. „Dacă şi-a dat demisia deja, probabil şi-a dat-o pe la vreun ziar, televiziune sau radio, că la sediul partidului deocamdată nu a depus-o. Cu domnul preşedinte nu putea să aibă nicio confruntare, iar cu restul nu ştiu. Probabil decizia a luat-o în urma întâlnirii cu domnul prefect. Probabil că dumnealui s-a întâlnit cu el, că în rest nu a discutat nu nimeni de la partid. Nu pot să vă spun mai mult”, declară Daviţoiu.

PIERDERE

Prim-vicepreşedintele PDL Gorj, Severus Militaru, crede despre plecarea lui Fugaru din partid că este o pierdere pentru organizaţia judeţeană. „E păcat. Domnul Fugaru avea un proiect la Cărbuneşti. Eu cred că era un candidat redutabil pentru primăria Cărbuneşti. E o pierdere pentru partid după părerea mea”, susţine acesta.

SCEPTIC

Ion Ruşeţ nu crede nici el în demisia reală a lui Fugaru şi aşteaptă să vadă ce va face în perioada următoare. „A declarat doar. Aşteptăm demisia dânsului. Deocamdată nu fac comentarii pentru că nu am nicio imagine despre acest lucru”, susţine Ion Ruşeţ.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: