Directorul Alexandru Zaharia, un microbist înrăit

Alexandru Zaharia, directorul SC Edilitara, a urcat toate scările ierarhice până să ajungă să conducă activitatea unei firme cu aproximativ 500 de angajaţi. Deşi nu are foarte mult timp liber nu pierde meciurile de fotbal al echipelor Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti. Cât despre partea profesională, Zaharia crede că atunci când nu va mai fi util i se va arăta cartonaşul roşu.

Alexandru Zaharia, directorul SC Edilitara s-a născut în urmă cu 54 ani în localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. Copilăria petrecută în inima Bărăganului i-a influenţat foarte mult viitorul. Astfel, a urmat Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare fiind mereu interesat de tot ce înseamnă agricultură. Până a ajunge şeful societăţii Edilitara a cunoscut toate treptele ierarhice. “De-a lungul carierei mele pot spune că am urcat toate scările ierarhice. Iniţial am fost şef al unui punct de lucru, director adjunct la DSC, director general la DSC, iar acum director la SC Edilitara Târgu Jiu”, a declarat Alexandru Zaharia. Datorită funcţiilor ocupate a fost nevoit să renunţe la timpul său liber, iar în ultimii ani sărbătorile le-a petrecut pe străzile municipiului Târgu Jiu.

Nu pierde meciurile de fotbal al echipelor Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti. La majoritatea meciurilor susţinute de către Pandurii asistă şi face galerie la una cu ceilalţi suporteri. Ba mai mult se declară a fi un microbist înrăit care se bucură şi suferă la una cu jucătorii. “Sunt microbist înrăit. Trăiesc cu intensitate fiecare meci al echipelor de fotbal Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti. La Pandurii am asistat atât la meciurile jucate acasă cât şi la cele din deplasare. Nu stau liniştit decât atunci când Pandurii şi Dinamo joacă între ele. Atunci mi-e indiferent cine câştigă important e ca dintre echipe să ia toate cele trei puncte. Nu îmi place când fac egal”, a precizat Alexandru Zaharia.

Îşi doreşte o nepoţică

Directorul societăţii Edilitara se consideră un om împlinit şi se mândreşte cu familia sa: o soţie înţelegătoare şi un băiat inginer la Bucureşti. Chiar dacă îşi dorea să aibă o fetiţă, Alexandru Zaharia spune că cea mai frumoasă zi pentru el a fost aceea în care i s-a născut băiatul. “Îmi doream o fetiţă, iar soţia mea vroia un băiat şi ea a câştigat. Vroiam o fetiţă pentru că fetele de regulă sunt mai ataşate de familie. Mă temeam de faptul că băieţii pleacă departe de casă şi iată că aşa s-a întâmplat şi cu al meu. Cu toate acestea cea mai fericită zi din viaţa mea a fost aceea în care mi s-a născut copilul. Oricum acum îmi doresc să-mi căsătoresc băiatul şi să am o nepoţică”, a declarat Alexandru Zaharia. „Aş mai vrea să văd nordul Moldovei şi Maramureşul“, a mai spus acesta.

 Pe plan profesional, şeful SC Edilitara speră să poată fi util în continuare firmei pe care o conduce. “Sper să fiu util celor 500 de colaboratori de la Edilitara. Când nu le voi mai fi util le cer să-mi arate cartonaşul roşu”, a precizat Alexandru Zaharia.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: