Directorul Centrului „Brâncuși”, evaluat de Primărie. Ce notă a primit!

Primăria Târgu Jiu i-a evaluat activitatea lui Adrian Bândea, șeful Centrului de Promovare „Constantin Brâncuși”. Raportul de activitate a fost analizat pentru perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2022.

Acesta a fost notat cu 9,70. Din comisie, au făcut parte un consilier local, președintele Senatului Universității de Arte din Târgu-Mureș și directorul Muzeului Județean Gorj.

Adrian Bândea a fost interimar câteva luni, apoi a câștigat concursul de proiecte de management organizat de Primăria Târgu Jiu. Astfel că a fost încheiat un contract de mandat pe cinci ani.

 În toată această perioadă, noul manager al instituției de cultură nu s-a făcut remarcat cu vreun proiect. Nu se cunosc detalii despre stadiul în care se află restaurarea mult așteptată a operelor lui Brâncuși ori dosarul de candidatură pentru UNESCO, nu au fost anunțate alte proiecte care să promoveze sculpturile și nici măcar informații despre clădirea monument istoric în care își desfășura activitatea Centrul “Brâncuși”. Clădirea a intrat în reabilitare, dar lucrările au fost abandonate de firma constructoare. Așa s-a ajuns să plouă prin acoperiș, iar monumentul istoric să se degradeze și managerul instituției să nu aibă nicio reacție publică.

Vizualizări: 1,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: