Directorul Centrului "Brâncuși" vrea să pună fiola angajaților

Adrian Bandea, directorul Centrului de Promovare și Documentare „Constantin Brâncuși”, a solicitat autorităților primăriei utilizarea unui etilotest și va introduce testarea zilnică a angajaților, odată cu acceptul autorităților, spun surse. Nu sunt clare motivele, daca sunt indicii ca ar trebui folosită fiola in instituția de cultură. 

Această decizie vine în urma unei perioade de activitate în care Bandea nu s-a remarcat, deși evaluările anterioare i-au acordat o notă peste 9.

Cu toate că ocupă funcția de director de un an de zile, Adrian Bândea nu a reușit să se impună în această perioadă, generând o stare de neliniște în interiorul instituției. Unii angajați au ajuns chiar în instanță pentru a contesta deciziile de sancționare, iar Bandea a luat această măsură drastică pentru a îmbunătăți gestionarea și atmosfera în cadrul centrului.

Prin introducerea testării zilnice cu etilotest, directorul Bândea sigur nu speră să îmbunătățească performanța și să asigure un mediu de lucru sigur și eficient pentru toți angajații. Acest pas vine în contextul unei presiuni crescute pentru a-și justifica poziția de lider în cadrul instituției culturale.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: