Două mașini scoase la licitație de AJFP Gorj

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Gorj organizează o licitație pentru vânzarea a două mașini. Mașinile sunt uzate, iar prețul de pornire este unul mic.

Licitația va avea loc pe data de 8 aprilie, de la ora 11:00.

,,Dosar executare: 1790505, licitația a II-a – autoturism marca Suzuki, model Vitara, an fabricație 1999, volan dreapta, funcțional, stare uzură nesatisfăcătoare, decapotabilă cu prelată plastic, preţ de pornire licitație/evaluare – 3.225 lei (fără TVA); Dosar executare: 11630, licitația I-a – autoturism marca Audi, model A4, an fabricație 2006, funcțional, stare uzură nesatisfăcătoare, prezintă multiple avarii vizibile, preţ de pornire licitație/evaluare – 9.873 lei (fără TVA)”, potrivit documentului publicat de instituție.

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente: a) cererea de participare la licitație și oferta de cumpărare, completată conform Ordinului nr. 987/2020 – anexa nr. 11, să cuprindă contul bancar în care se solicită restituirea taxei de participare la licitație, în cazul în care nu ați fost declarat adjudecatar; b) dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; f) pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport; h) declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care se certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: