Directorul de la Divizia Energetică, stabilit vineri

Directorul Diviziei Energie din cadrul CE Oltenia va fi stabilit vineri, 11 noiembrie. Informaţia a fost confirmată de Ministerul Energiei, la solicitarea Ziarului Pandurul. Au fost depuse cinci candidaturi, printre care şi cele ale lui Ion Pisc şi Ionel Ilie.

Depunerea dosarelor la firma de recrutare a fost redeschisă pe 20 octombrie şi s-a închis pe 28 octombrie. Şi-a depus candidatura şi directorul Termocentralei Rovinari, Ion Pisc, iar surse spun că acesta ar urma să fie numit pe funcţie. Dosarul de candidatură şi l-a depus de acum câteva luni şi actualul director şi preşedinte al Directoratului Ionel Ilie. În total sunt cinci candidaturi şi o persoană va fi desemnată vineri. „După încheierea înscrierilor la concursul de recrutare pentru postul de director al Diviziei Energetice din cadrul CEO, au fost înregistrate 5 candidaturi. Termenul-limită până când va fi selectată o persoană este data de 11 noiembrie 2016“, afirmă Ministerul Energiei.

Cât despre schimbarea preşedintelui Directoratului, vehiculată de mai bine de o lună, Ministerul susţine că nu este implicat în acest proces, ci Consiliul de Supraveghere. „Ministerul Energiei nu încheie contracte de mandat cu membrii Directoratului, aceasta fiind un atribut al Consiliului de Supraveghere. Ca autoritate tutelară, Ministerul Energiei acordă autonomie și încredere actualului Consiliu de Supraveghere, care a reluat procedurile de completare și definitivare a Directoratului CEO“.

Pentru şefia Directoratului au fost vehiculate două nume: Laurenţiu Ciobotărică, directorul Diviziei Financiare, şi Sorin Boza, directorul Strategii şi Dezvoltare.

Vizualizări: 5,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: