Directorul spitalului așteaptă sesizări pe WhatsApp. Niciuna până acum

Directorul Spitalului Județean de Urgență, Dumitru Vienescu, a alocat un număr de telefon la care oamenii pot scrie pe WhatsApp orice nemulțumire au legat de experiența din spital. Deși numărul de telefon este dat publicității de ceva timp, nu a fost nicio sesizare, explică Vienescu în contextul în care Pandurul a relatat o situație dezbătută pe un grup pe Facebook. O persoană povestea că infirmiera era nemulțumită de atenția primită, considerând că în ziua de azi nu-ți mai iei nici un buchet de flori cu 50 de lei.

Pornind de aici, prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu a declarat că va avea o discuție cu directorul Vienescu și cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. Vienescu susține că nu există o sesizare concretă și nici nu s-a putut lua legătura cu pacienta: ”Am văzut acest comentariu care a fost făcut, să știți că și noi am încercat să luăm legătura cu pacienta respectivă sau persoana respectivă, să ne dea mai multe detalii, să vedem unde anume este, pe ce secție sau alte detalii care să ne ajute să putem demara o anchetă sau să vedem dacă este adevărat sau nu. Nu am primit nicio informație de la persoana respectivă și de aceea rugăm aparținătorii sau pacienții, atunci când au aceste informații, să ne comunice urgent și să dea mai multe detalii ca și noi să putem noi să intervenim. Nu ne-a relatat până la capăt ce s-a întâmplat, s-a aruncat doar o informație fără să fie și dusă până la cap”. 

El face apel ca cei care au nemulțumiri să scrie la numărul de WhatsApp 0752142983. Până astăzi, nu a primit nicio sesizare. ”Știți foarte bine că eu am un număr de telefon de whatsapp în care pacienții îmi scriu toate nemulțumire pe care le întâmpină în spital. 

Eu nu am primit, de când am acest număr de telefon de whatsapp, un mesaj în care să mi se comunice că se întâmplă aceste lucruri, de aceea nu am intervenit sau nu am putut să constitui nimic”, a mai spus el.

Vizualizări: 1,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: