Directorul unei firme din Târgu Jiu, internat în spital: ”După două zile am fugit”

Directorul Decathlon Târgu Jiu, Alin Cărăgui, a relatat pe Facebook experiența pe care a avut-o în Spitalul Județean Târgu Jiu. ”După două zile am fugit”, a scris el.  

Cărăgui a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Targu Jiu cu o problemă de sănătate. 

”În ultimele zile am avut neșansa să fiu internat în urma unor probleme medicale in principalul spital al județului, in spitalul in care s-au investit zeci de milioane de lei si care este laudat pe toate paginile politicienilor locali! Ce am găsit?

Saloane insalubre, infrastructură de după război, lipsă de medicamente esențiale, oameni resemnați că nu se poate mai mult, că ăștia suntem, ca atât de jos a ajuns județul nostru, că asta este normalitatea. După 2 zile am fugit!!!

Noaptea nu poți să dormi, aerul este irespirabil, căile nazale îți sunt blocate, iar gâtul te ustură… și nu doar pentru că la prima oră se spală în salon cu clor, in timp ce bolnavii sunt sub perfuzie!”, a scris el pe Facebook. Două zile de spitalizare costă 1.100 de lei, a mai pus el. ”Eu o să merg sa mă tratez în privat, dar cei care nu își permit ce fac”, se întreabă Cărăgui.

Galerie foto


Vizualizări: 11,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: