Discuții pentru deschiderea Stațiunii Săcelu

Deschiderea Stațiunii Săcelu din județul Gorj este pusă sub semnul întrebării. În mod normal, bazinele erau deschise în jurul datei de 1 iunie, însă nu același lucru se va întâmpla și anul acesta. Primarul din Săcelu va purta discuții cu cei responsabili de la Complexul Energetic Oltenia după 15 mai, pentru a stabili dacă și când se va deschide stațiunea.

Primarul din comuna Săcelu speră ca stațiunea să se deschidă anul acesta, dar și să fie preluată de administrația locală de la Complexul Energetic Oltenia. ”Eu am vorbit cu responsabilii de la CEO despre această situație, dar nu am stabilit nimic sigur. Așteptăm să treacă 15 mai și să vedem ce se hotărăște la nivel național cu starea de urgență. În mod normal, sezonul se deschidea la 1 iunie. Este posibil acest lucru, pentru că plaja este suficient de mare și se pot respecta măsuri de distanțare”, a precizat primarul Florin Jurebie.

Primarul din Săcelul susține că anul acesta nu crede că va veni la tratament foarte multă lume, dar nici să rămână stațiunea închisă nu este o soluție. ”Eu sper să se deschidă. Va fi clar o problemă, pentru că la mulți le este teamă să mai vină. În plus, aici veneau foarte mulți pensionari și, cu orele la care ei au voie să iasă din casă, clar nu se încadrează să meargă la bazine. Nu pot veni la 7 să plece la 10. Și dacă ținem stațiunea închisă un an este o problemă, pentru că scad încasările la buget, sunt oameni care lucrau sezonier aici și deja oamenii nu mai vin”, a mai spus Florin Jurebie.

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: