Dispensar nou realizat în locul celui care stă să cadă

Vești bune pentru localnicii din comuna gorjeană Dănești. În viitor aceștia vor beneficia de servicii medicale de calitate într-o locație nouă, realizată după standardele europene. Vorbim de realizarea unui dispensar comunal nou și deja au fost demarate procedurile pentru realizarea acestei investiții.

În acest moment, dispensarul din comuna Dănești funcționează într-un apartament din blocul din localitate, unde condițiile sunt proaste. Aici își desfășoară activitatea doi medici de familie care oferă servicii medicale celor aproximativ 3.800 de cetățeni din localitate.

Primarul din Dănești vrea să realizeze un nou dispensar care să se ridice la standardele europene. ”Noi nu avem dispensar comunal. Am avut cândva, dar acesta este foarte vechi și cabinetele medicilor de familie funcționează într-un apartament unde condițiile cam lasă de dorit. Ne dorim să construim noul dispensar în locul vechiului dispensar, pentru că o să-l demolăm. Va fi o construcție nouă, realizată de la zero”, a declarat Mădălin Paliță, primarul din comuna Dănești.

Vizualizări: 1,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: