Horoscop

Valabil pe 28 august

Berbec: Eşti pregătit să faci un compliment, să dăruieşti o vacanță sau o declarație de dragoste partenerului. Chiar dacă trebuie să faci cheltuieli și câteva drumuri, faptul că îți merge bine aduce bucurie sufletească. Dacă te hotărăști să pleci într-o călătorie, verifică bagajele și actele.

Taur: Pe plan profesional traversezi o perioadă favorabilă, relația cu colegii și șefii este pe drumul cel bun. Dacă ai o provocare pe partea sentimentală, poţi învăța ceva dintr-o experiență cu o persoană de sex opus. Poți avea surprize pe plan financiar, modificări ale situației cu banii.

Gemeni: Ai în plan să organizezi noi activități împreună cu familia, iar aceștia îți sunt alături. Îți faci griji în privința banilor, însă nu este cazul să te stresezi, toate merg aşa cum le-ai plănuite. Azi este recomadat să păstrezi o atitudine pozitivă pentru a profita de oportunitățile zilei.

Rac: Cineva din anturaj îți va lăsa impresia că vrea să te ajute, dar în relalitate are un interes ascuns și nu este exclus să te trădeze când nu te aștepți. Pe planul profesional primești aprecieri, întâlnirile cu colegii și prietenii te binedispun. Poate apărea o problemă de sănătate minoră.

Leu: Evită să faci eforturi prelungite, mai ales că există riscul să te lovești, să te accidentezi. Este necesar să fii mai atent în ceea ce faci. Pentru luarea deciziilor importante este indicat să acționezi după instinct. Evită speculațiile și ascultă-ţi intuiția pentru a lua hotărâri în plan profesional.

Fecioară: Moment bun pentru a face planuri de călătorie, a investi și a lansa afaceri. Posibil să fie nevoie să iei o decizie ce vizează planul amoros și relațional. Ai grijă să nu provoci scene de gelozie.

Balanţă: Realizările financiare îți dau încredere în forțele proprii. Poate dispui de o sumă de bani cu care să faci o investiție. Este bine să îți îndrepți atenția către treburile gospodărești și să te relaxezi. Este recomandat să ai mai multă grijă de sănătate şi să te odihnești mai mult.

Scorpion: Ai impresia că tensiunile emoționale scapă de sub control. Ar fi bine să nu le exteriorizezi într-un mod neadecvat, care poate afecta relația de acasă sau de la muncă. Zi bună pentru călătoriile cu familia, poți obține beneficii materiale. Seara petreci clipe frumoase cu persoana iubită.

Săgetător: Multitudinea de proiecte amânate și neterminate de la locul de muncă îți creează neplăceri, iar colegii nu îți sar în ajutor. Sunt șanse mari să încerce cineva să profite de pe urma muncii tale. Ar fi bine să acționezi și să îți asculți intuiția. Păstrează-ţi calmul și acceptă criticile.

Capricorn: Mulțumirea ta sufletească vine acum mai mult din partea sentimentală. Eşti dispus să pui la comun bunurile tale cu cele ale familiei, poate pentru că ți s-a reproșat că ai fost egoist și vrei să te revanşezi. Dacă dorești să achiziționezi un bun, fă acest pas în zilele următoare.

Vărsător: Ziua poate aduce câștiguri, negocieri sau întâlniri profitabile cu parteneri de afaceri. Te poți baza pe intuiție pentru unele strategii ce vizează relația cu rudele, cariera, planificarea unui eveniment important. În cazul călătoriilor, bazează-te pe banii pe care îi ai, nu cheltui nejustificat.

Peşti: Un secret legat de partener poate să ajungă la urechile tale. Posibil să fie greu de digerat, însă îl tratezi cu indiferență. Astăzi ai tendința de a fi neglijent, drept urmare, există riscul să primești reproșuri. Este recomandat să fii prudent pentru a nu avea parte pierderi financiare.

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: