Dispensar nou şi modern într-o comună din Gorj

Cinci cabinete medicale vor funcţiona în dispensarul uman construit de la zero în comuna gorjeană Negomir. Noua clădire se află lângă primărie. Construcţia este una modernă, cu spaţii generoase, pentru oferirea de servicii medicale de calitate. „Este o clădire nouă, modernă, P+1, cu apă curentă, centrală termică şi aparate de aer condiţionat. Medicul de familie îşi desfăşoară activitatea în vechiul sediu al primăriei, un sediu vechi, fără fundaţie, cu igrasie, care nu se putea autoriza şi care ne-a creat probleme”, a declarat primarul Tudor Oiţă, la Accent TV.

Investiţia urmează să fie recepţionată. „Lucrarea este finalizată 100% şi urmează să facem recepţia în câteva zile. Dispensarul o să-l concesionăm către medici. Sperăm să mai avem încă un medic de familie, la un moment dat am avut doi medici, dar unul a plecat la Târgu Jiu. Va fi o farmacie şi ne dorim să avem aici şi un medic stomatolog”, a mai spus Oiţă.

Autorităţile locale au primit 800 de mii de lei, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2, pentru construirea şi dotarea acestui dispensar.

Vizualizări: 5,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: