Dispută între consilierii Berca şi Lădaru

Dispute şi vorbe grele între doi consilieri municipali, adresate în public! Prin nişte declaraţii acordate la Radio Infinit, Eduard Lădaru şi Eduard Berca se jignesc ca la uşa cortului. Cearta a început din cauză că liberalii nu şi-au respectat promisiunea de a face demersuri în Consiliului Local Târgu Jiu pentru reducerea impozitelor pentru clădirile nerezidenţiale.

Supărat că liberalii au tăcut „mâlc” în şedinţa de Consiliul Local Târgu Jiu de luni, Eduard Lădaru, consilier ALDE, a postat pe Facebook un mesaj prin care îi face ipocriţi. „Îi fac ipocriţi pentru că au minţit cu privire la faptul că vor insista pentru introducerea pe ordinea de zi în şedinţa din data de 25 iulie a Consiliului Local proiectul de hotărâre privind reducerea de taxe şi impozite. N-au schiţat niciun gest în şedinţa respectivă, au stat cuminţi în banca lor şi au ridicat mânuţa. N-au avut nicio dezbatere, nicio intervenţie”, a declarat Eduard Lădaru. Acesta le reproşează liberalilor că nici măcar nu analizează proiectele de hotărâre, în şedinţele de comisii. „În şedinţa de comisii, când eu am avut intervenţii pe proiectele de hotărâre de Consiliul Local domnul Berca se grăbea să plece acasă. În comisii s-a discutat de reducerea impozitelor, dar în şedinţă nu au pus absolut deloc această problemă, chiar dacă se lăudau pe la diferite posturi de radio şi televiziune că vor face acest lucru”, a precizat Lădaru.

Eduard Berca, consilier PNL, crede că Lădaru este supărat pentru că.... nu s-a putut adapta în PNL. „Eduard Lădaru e un frustrat şi aduce frustrările în spaţiu public. E un inadaptat pentru că toate reproşurile pe care le face se datorează faptului că nu s-a putut integra într-o structură a PNL. Lădaru minte şi nu cunoaşte procedurile. Nu vreau să intru într-o polemică pur demagogică cu acest individ”, a declarat Berca.  A venit şi răspunsul lui Lădaru: „Domnul Berca este un penibil, eu m-am adaptat în PNL. Domnul Berca a fost incapabil, în perioada în care a fost consilier, să facă ceva pentru locuitorii municipiului Târgu Jiu şi a ajuns la înţelegere cu cei care conduceau municipiul Târgu Jiu”, spune Eduard Lădaru.

IORNIE

Consilierul ALDE l-a ironizat, ulterior, pe Eduard Berca, ultimul declarând la radio că nu are sens să se „înghesuie” primăria să premieze elevii de 10 de la bac pentru că o va face guvernul.

Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: