DN 67 B Scoarţa – Piteşti va fi „cârpit” în acest an

Drumul Naţional 67 B, care face legătura între Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, şi Piteşti, judeţul Argeş, va fi reabilitat. Lucrările vor demara în perioada următoare. Pentru început, vor fi plombate gropile astfel încât porţiunea de şosea să nu reprezinte vreun pericol pentru cei care o tranzitează. Drumul nu a mai fost reabilitat de aproape trei decenii.

DN 67 B Scoarţa – Târgu Cărbuneşti – Logreşti – Drăgaşani – Piteşti are 180 de kilometri şi este într-o stare deplorabilă. Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, a explicat că firma constructoare va deschide şantierul în curând. „Începem urgent organizarea de şantier. La Târgu Cărbuneşti, constructorul are deja o staţie de asfalt. Urmează să aducă o staţie şi mai mare. La început, când iei un drum în primire, faci reparaţii. Repari gropile să fie siguranţă pe drum. Săptămâna viitoare, este programat să mergem la Vâlcea cu autorităţile de acolo. Vom discuta cu proiectanţii şi experţii să deschidem şantierul pentru DN 67 B”, a declarat Tudor.

Investiţia se ridică la circa 9,5 milioane de lei. „E adevărat că se încep lucrările după mulţi ani. A fost nevoie de intervenţia parlamentarilor pe lângă cei de la Ministerul Transporturilor. Nu mai sunt doar discuţii. Începem lucrările pe acest tronson de drum”, au fost asigurările şefului de la Drumurile Naţionale Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: