Investiţii la Căminul de bătrâni din Suseni

Nevoie de investiţii noi la Căminul de bătrâni din Suseni, condus acum de Tiberiu Tătaru. Fostul director al Spitalului Judeţean este în discuţii pentru înlocuirea mobilierului din Complexul de Îngrijiri și cumpărarea de mașini de spălat și a unui uscător de rufe industrial. În prezent, toate cele circa 90 de locuri din cămin sunt ocupate.

În primă fază, Tiberiu Tătaru a explicat că își dorește să aibă o sală de kinetoterapie pentru pacienţi. „Orice clădire veche necesită reabilitări în permanenţă. Complexul este reabilitat, dotat corespunzător. Nu excludem și alte investiţii. Există probabilitatea să mai avem investiţii spre finalul anului. Avem nevoie de a investi în pacienţi. Ne trebuie o sală de kinetoterapie dotată. Mai avem nevoie de piese de mobilier, să le înlocuim pe cele actuale. Încercăm să achiziţionăm și două mașini de spălat și un uscător de rufe industrial”, a declarat Tiberiu Tătaru.

Pe lângă investiţii, Tătaru susţine că ar avea nevoie și de noi angajări. „Centrul este completat 100%. Avem 89 de beneficiari care sunt cazaţi în Complexul nostru. Personalul este suficient. Cred că un plus de două infirmiere ar fi foarte bun, dar ne descurcăm destul de bine și în acest moment. Nu sunt probleme din acest punct de vedere”, a mai spus şeful Căminului de bătrâni din Suseni. (M.M.)

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: