Doar amendă penală pentru un hoț profesionist

Un hoț profesionist care acționa pe raza municipiului Târgu Jiu a scăpat doar cu amendă penală, aceasta fiind decizia definitivă dată pe 3 septembrie de Curtea de Apel Craiova.

Bărbatul de 51 de ani este Fetești, județul Ialomița, dar are domiciliul în Târgu Jiu. Acesta este recidivist, are patru clase și condamnarea primită acum este de 2.000 de lei amendă penală.

Piața Centrală din Târgu Jiu este unul din locurile frecventate de bărbat. Pe data de 2 iulie 2019, acesta era în hala de carne și a observat pe stand-ul nr. 12 o geantă nesupravegheată, din care a luat 600 lei.

Pe 22 septembrie 2019, în jurul orelor 09:30, tot la Piața Centrală, bărbatul a văzut o femeie care avea geanta de umăr deschisă și, profitând de neatenția acesteia, i-a sustras un portofel în care avea mai multe documente personale și suma de 120 lei. Omul a luat banii, aruncând portofelul și documentele într-o pubelă de gunoi.

O altă zonă frecventată de hoț este stația de autobuz de la Gârdu. Acolo era pe 13 noiembrie 2019, când a observat un bărbat care avea asupra sa o borsetă. Profitând de faptul că bărbatul intenționa să urce într-un microbuz, individul i-a sustras din borseta pe care o avea asupra sa portofelul în care avea suma de 1.500 lei, 400 euro și mai multe documente personale. La fel, a oprit banii și a aruncat portofelul cu acte într-o pubelă, acolo fiind găsit de o femeie care l-a predat organelor de poliție, ulterior acesta fiind predat persoanei vătămate.

Tot în zona Gârdu era și pe 29 noiembrie 2019, unde a furat un portofel în care erau 250 de lei, dar și pe 1 decembrie, când a furat un alt portofel în care erau 600 de lei.

Probabil că furturile au fost mult mai multe, dar nu toată lumea a reclamat.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: