Doar trei persoane la ajutor social. Unde!

„Avem o comună fără asistați sociali!” O spune chiar primarul localității Drăguțești, Ion Popescu. Acesta se mândrește cu faptul că în localitate, în ultima vreme, s-au mutat multe familii și că se construiesc, în ritm alert, case noi. În plus, nici șomeri nu se prea găsesc și asta pentru că oamenii fie și-au găsit un loc de muncă în zonă, fie au plecat în străinătate. 

„Eu cred că suntem printre puținele comune din țară care avem asistați sociali doar vreo trei persoane. Este vorba despre oameni care au depășit vârsta de 60 de ani, deci nu mai ies la muncă. În rest, comuna prosperă. Vedem asta după forța de muncă. Noi nu găsim oameni pe care să îi luăm la muncă. Deci, pur și simplu toată lumea este ocupată.”,  a afirmat primarul comunei Drăguțești, Ion Popescu

În ultimii ani foarte mulți târgujieni au renunțat la apartamente și au optat pentru locuitul la casă. Localitățile din vecinătatea muncipiului, cum este și Drăguțești, au fost cele mai căutate. Așa s-a ajuns ca prețul terenurilor sau al caselor din astfel de zone să fie unul exorbitant.

Vizualizări: 1,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: