Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Documentare tv cu tăiatul porcului pentru panduri!

Situația financiară de la Pandurii e atât de proastă încât anul acesta jucătorii ar putea să fie nevoiți să vadă doar pe la televizor cum se taie porcul de Crăciun. Echipa nu a avut nici anul trecut parte de tradiționala pomană a porcului, dar acum Petre Grigoraș le recomandă jucătorilor săi emisiunile tv pe această temă pentru a mai uita de necazurile pe care le au. „Fiecare din noi, care are posibilitatea,o să-l taie, care nu, se uită la televizor că sunt multe emisiuni cu tăiatul porcului. Te uiți, înghiți în sec. Te uiți virtual la tăiatul porcului. Cine are îl taie. Să sperăm că vom găsi resurse și pentru un purceluș dacă e nevoie”, declară antrenorul.
Grigoraș îl așteaptă totuși pe Moș Crăciun, dar nu își dorește de la acesta un sac cu bani care să salveze echipa de la faliment. El spune că niște legi mai bune ar fi mult mai utile pentru întreaga mișcare sportivă din România. „Moșul nu trebuie să vină cu sacul cu bani. Ar trebui să vină cu niște legi care să permită țării să aibă grijă și de sport. Nu trebuie să ne gândim că vine doar cu sacul de bani pe care îl iei, îl cheltui într-un an de zile și după aia ce faci? Hai să dăm niște legi. Să vină Moșul cu un statut clar pentru sport”, spune Grigoraș, în speranța că mesajul său va fi preluat și de viitorii parlamentari ce vor fi aleși duminică.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: