Doi adolecenți de 17 și 18 ani, răniți în accidentul de pe centură. Ce spune iPJ Gorj!

Un bărbat în vârstă de 18 ani, din Schela, a provocat accidentul în timp ce conducea un autoturism. Acesta a pătruns pe varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, drum închis circulației și semnalizat corespunzător. Ulterior, în apropierea ieșirii către localitatea Drobeta Turnu Severin, autoturismul a intrat în coliziune cu un parapet montat pe banda de deplasare.

Accident grav pe Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu! Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un parapet de beton. Șoferul avea permis de conducere de doar două luni și, din primele informații, participa la o întrecere de mașini. 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au intervenit în urma unui accident rutier petrecut pe varianta ocolitoare a orașului.

În urma impactului, conducătorul auto și un pasager în vârstă de 17 ani, domiciliat în Târgu Jiu, au suferit răni și au fost transportați la spital cu mijloace proprii pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deținea un permis de conducere valabil și nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului. Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor exacte ale incidentului.

Vizualizări: 2,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: