Expoziţie la Muzeul Brâncuşi. Expune artistul Cătălin Negrea

Muzeul Național "Constantin Brâncuși" are plăcerea de a vă invita la vernisajul unei expoziții captivante și inedite care va avea loc joi, 7 septembrie, la ora 18:00. Artistul plastic Cătălin Negrea ne va purta într-o incursiune fascinantă în lumi imaginare, unde realitatea este sfidată și reinterpretată într-un mod cu totul aparte.

"Este un alt experiment suprarealist cu trimiteri antagonice către pop-suprarealism și către alte forme vizuale de simbolism oniric, cu o viziune satirică și cu un demers ludic. Prin acest demers artistic, propun o lume sensibilă, irațională cu trimiteri metafizice către tensiuni firești împrumutate din spațiul cotidian", afirmă Cătălin Negrea. 

Plecând de la schițe aparent nevinovate adunate din caietele sale de studiu, Cătălin Negrea a creat personaje delirante, antropomorfe și uneori zoomorfe (androcefali), în compoziții figurative care stârnesc emoții complexe și profunde. Cu curajul de a se abate de la tehnicile clasice, artistul a explorat tehnologiile digitale și inteligența artificială, transformându-și schițele în opere dinamice și captivante.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: