Doi angajaţi ai CE Oltenia, bătuţi crunt în timpul serviciului

Situaţie gravă la cariera Gârla – Poiana din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Doi angajanţi – un inginer şi un muncitor – au fost bătuţi crunt în noaptea de luni spre marţi de ţiganii veniţi la furat de fier vechi. Cei doi sunt în stare gravă la chirurgie. Colegii lor de serviciu acuză conducerea complexului că plăteşte bani grei firmelor de pază, dar cu toate acestea viaţa angajaţilor este în pericol.

Nu mai puţin de trei ambulanţe au fost în noaptea de luni spre marţi la cariera Gârla – Poiana, pentru a prelua victimele. Un inginer şi un muncitor au fost duşi la serviciu în stare gravă. Cei doi sunt internaţi la secţia Chirurgie a spitalului din Târgu Jiu. „Au veniţi ţiganii cu două căruţe la furat de fier vechi. Unde era firma de pază? Colegii noştri au fost bătuţi cu răngile, era plin de sânge pe aici. Unde era firma de pază. Dacă omul ăla îşi pierde ochiul? De aia venim la serviciu, să fim omorâţi în bătaie?”, a spus revoltat un angajat.

Din primele informaţii, hoţii veniţi la furat de fier vechi au dat bir cu fugiţii. Poliţia nu a comunicat incidentul, fiind un obicei ca astfel de informaţii să fie date publicităţii după prinderea făptuitorilor. Cu toate acestea, oamenii au intrat în panică şi cred că se urmăreşte muşamalizarea evenimentului. „Sunt pe mână toţi, administraţia, cu paza, cu poliţia, cu hoţii. Nu se poate să venim la serviciu şi să fim omorâţi. Colegul nostru are capul crăpat, celălalt ochiul spart, oase rupte cu levierul. Trebuie luate măsuri, că aşa nu se mai poate”, a spus angajatul CE Oltenia.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: