Doi angajați ai CE Oltenia, depistați cu Covid-19

Val de îngrijorare în rândul angajaților din Complexul Energetic Oltenia. Luni seara, a fost confirmat al doilea caz de coronavirus între mineri. Este vorba de un angajat al Carierei Roșia. Bărbatul a fost internat în spitalul din Rovinari, ca suspect, și a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

El urmează să fie transferat de la Spitalul Orășenesc Rovinari la unitatea medicală din Târgu-Cărbunești, unde sunt tratați exclusiv pacienții infectați cu noul Covid 19. De asemenea, zilele trecute, un miner de la Cariera Lupoaia a fost confirmat cu coronavirus. Și el este internat în spital.

Un alt miner de la Fărcășești poate răsufla ușurat. A fost internat la Rovinari, cu simptome ușoare specifice coronavirusului, dar rezultatul a fost negativ în cazul său. Rezultatul unui al doilea test îl așteaptă și soțul unei femei din Plopșoru, confirmată cu Covid la sfârșitul săptămânii trecute. 

Minerii din Cariera Roșia sunt în șomaj tehnic de o săptămână, iar cei de la Lupoaia vor intra de miercuri. Motivul este acela de a reduce riscul unei epidemii, dar și cererea de energie este scăzută în această perioadă.

Vizualizări: 10,469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: