Doi tineri reținuți la Motru

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi tineri, de 18 respectiv 24 de ani, ambii din comuna Corcova, județul Mehedinți, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Cei în cauză au fost depistați de polițiști, în noaptea de 11-12.02.2017, în timp ce sustrăgeau carburant din rezervorul unui autoturism, staţionat în parcarea amenajată de pe strada Macului, din municipiul Motru, în urma unei acţiuni organizate pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din auto.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că suspecții ar fi folosit o cheie mincinoasă pentru deschiderea buşonului de la rezervor şi de un furtun cu care au sustras benzina din rezervor, fiind ajutați de încă un tânăr, de 15 ani, din aceeași localitate.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare. 

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: